Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
marian marianski (1007 niezalogowanych)
2 Posty
Wiola K.
(wiolf)
Wiking
Wszystkim za odpowiedź wielkie dzięki dostałam tom propozycję na swoją pocztę i tak myślałam że to oszustwo tylko mnie w tym utwierdziliście.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
czekałem na taką pracę całe życie , dzięki niej mogę się spełnić a co najważniejsze rozwijać , już wpłaciłem panu jabłońskiemu nie tylko 10 zł , ja wpłaciłem mu na konto 1000 zł , bo jak powiedział pan Jabłoński że wpłata pieniążków na konto świadczy tylko o moim zainteresowaniu dlatego żeby moje zainteresowanie sprawą było jak największe wpłaciłem 1000 zł --- myślę że zobaczy że to ode mnie i na pewno dostanę tą pracę , a i jeszcze jedno nie zapominajcie o wpłatach na konto pewnego radia katolickiego pod wezwaniem ojca Rydzyka --- zbożny cel , i o takich ważnych sprawach nigdy nie powinniśmy zapominać .... hahahahaahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
czekałem na taką pracę całe życie , dzięki niej mogę się spełnić a co najważniejsze rozwijać , już wpłaciłem panu jabłońskiemu nie tylko 10 zł , ja wpłaciłem mu na konto 1000 zł , bo jak powiedział pan Jabłoński że wpłata pieniążków na konto świadczy tylko o moim zainteresowaniu dlatego żeby moje zainteresowanie sprawą było jak największe wpłaciłem 1000 zł --- myślę że zobaczy że to ode mnie i na pewno dostanę tą pracę , a i jeszcze jedno nie zapominajcie o wpłatach na konto pewnego radia katolickiego pod wezwaniem ojca Rydzyka --- zbożny cel , i o takich ważnych sprawach nigdy nie powinniśmy zapominać .... hahahahaahaha

Ha...ha... ha..., bo co tutaj więcej pisać.....
Kropka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
...ogłoszeniodawca podpisał się imieniem i nazwiskiem
mając te dane można raz dwa trzy sprawdzić na pewnej stronie...

I Ty pewnie sobie z Tym Konkretnym Panem ,Przyjemnie pogaworzyłeś... jak Równy z Nierównym.
Ja jakoś w śród ponad 30 podobnych nazwisk nie znalazłam nikogo z Årviksand a nawet z Okolicy Fylke Troms...
Jednak Ja jak widać obracam się w innym wymiarze ...
Ponadto nie mam tyle cierpliwości by grzebać się w Czyimś Szambie ...
Ot napisałem o tym o czym może każdy spokojnie sprawdzić bez pomocy szklanej kuli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1381 Postów

(wilk stepowy)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
...ogłoszeniodawca podpisał się imieniem i nazwiskiem
mając te dane można raz dwa trzy sprawdzić na pewnej stronie...

I Ty pewnie sobie z Tym Konkretnym Panem ,Przyjemnie pogaworzyłeś... jak Równy z Nierównym.
Ja jakoś w śród ponad 30 podobnych nazwisk nie znalazłam nikogo z Årviksand a nawet z Okolicy Fylke Troms...
Ponadto nie mam tyle cierpliwości by grzebać się w Czyimś Szambie ...
Ot napisałem o tym o czym może każdy spokojnie sprawdzić bez pomocy szklanej kuli.

Tak jest Gabriel....najważniejsze, to być w innym wymiarze... a szklana kula spełni to o czym marzysz.....
Wiem,...że to nie na temat...ale tak chciałam sobie coś popisać......

Przepraszam....wijcie sobie nadal gniazdko.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

no cóż, mnie o tym samym imieniu i nazwisku pokazuje tylko jednego, a jeszcze dwóch co mają więcej imion. a to musi być koniecznie z Årvikstad aby dać ludziom drogę do pracy?
żeby wejść w inny wymiar, to się pewnie trzeba uraczyć ciepła wódką, a nie chce mi się dzisiaj to może też bym ze 30 zobaczył
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
... a to musi być koniecznie z Årvikstad aby dać ludziom drogę do pracy?
Musi nie musi , jednak jak ktoś pisze , że tam pracuje , na rzecz norweskiej firmy , to logicznym jest , że powinien być zarejestrowanym w tamtym urzędzie skarbowym . Pewnie jednak nie do końca , rozumiem tych wszystkich układów Skatt w skali całego rozkładu terytorialnego .Wiem ,że może być i tak iż rzeczony Pan pracuje dopiero legalnie w tej firmie od Tamtego roku i nie ma Go jeszcze w systemie Skatt , jednak to i tak margines tego wszystkiego co Sobą reprezentuje , żądając wpłat na swoje Internetowe konto... , którego na terenie Polski nie Można zlokalizować , bo M-Bank ma tylko jedną siedzibę z bazą danych i nic ponadto .
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok